Forbliv diva med usynlige plastskinner

De fleste kender til divaer. De er måske ikke selv ”fierce” nok til at være det, men de fleste har hørt om store personligheder, der kan kalde sig det. Jeg nævner i flæng: Anne Linnet, Birthe Kjær, Ida Corr, Pernille Rosendahl, Mariah Carey, Whitney Houston, Aretha Franklin og mange flere.

Fælles for dem alle er, at de er kendt for deres smukke sangstemmer, men de er tilmed kendt for deres skønne udseende. De har alle det perfekte, kridhvide smil, der får os andre til at spærre øjnene op. Er der også en diva gemt i dig, men ejer du et tandsæt, der ligner noget, som er blevet kastet ind i munden på dig?

Fortvivl ikke! Det er nemlig muligt at få en usynlig plastskinne til dine tænder, så du ikke behøver at gå med de såkaldte togskinner. Dem kan du få hos den bedste tandlæge i Hørsholm, Best Smile Clinic, og der er garanti for at gå derfra med et smil, der når dig til begge ører.

 

Få smilet tilbage igen

Dine divanykker kan altså forblive en realitet, hvis du gør dig selv den tjeneste at prøve den fantastiske usynlige plastskinne. Med denne skinne får du smilet tilbage igen og kan leve det liv du altid har drømt om.

Desuden, ydes der 5 års garanti på alle kroner, broer og facader. Du skal blot møde op på klinikken til undersøgelse to gange om året efter en behandling. Der rådes til at man følger det anbefalede vedligeholdelsesprogram, som den pågældende tandlæge har fremlagt.

Billede: be creator