Ecco støvler – god nok kvalitet til en kræsen Diva

Da jeg var barn, var Ecco støvler lig med fodformet, og ordet ”mode” var i hvert fald ikke noget man forbandt Ecco støvler med. Men det har – heldigvis – ændret sig. Jeg siger heldigvis, fordi der jo aldrig har været nogen tvivl om, at Ecco støvler er rare at gå i og sunde for fødderne, både for børn og for voksne.

Men er man bare en smule forfængelig, som de fleste kvinder jo er og Divaer især!, Så vil man også gerne se lidt smart ud. Da jeg var yngre var jeg ligeglad med komfort, det skulle bare se godt ud. Jeg er ikke ligeglad med komfort mere, men det må altså stadigvæk gerne se godt ud. Og mit bedste bud på en blanding af disse to, hvis du skal ud og købe nye støvler, er Ecco støvler. Og det gælder både voksne og børn. Derudover er Ecco virkelig kvalitet for pengene.

Ecco støvler – komfort og mode hånd i hånd

Når jeg skal købe støvler til mine børn, kigger jeg især på komfort og holdbarhed. Det nytter ikke noget at købe et par billige støvler, hvis de pludselig ikke holder tæt, eller der er slidt hul på hælen efter en måned. Jeg har købt flere par Ecco støvler til alle mine børn, men også til mig selv, og jeg må sige, at de aldrig har skuffet mig. De holder på varmen, de holder vandet ude, de sidder godt fast på fødderne, og de holder bare, hele perioden ud og lidt til. Også hvis man har meget aktive børn, der klatrer i træer og hopper i mudderpøle. Ja, de koster mere end støvler fra de billige skokæder, men man får altså hvad man betaler for. Ecco støvler er kvalitet og komfort, og man kan få dem i så mange smarte modeller nu, at der er noget for enhver smag, både til store og små. Så mine varmeste anbefalinger herfra. Jeg har købt mine på Ecco støvler hos billigsport24.dk.

Billede: zaneology