Glamourøs med Day Birger et Mikkelsen

Som diva vil du stensikkert elske designermærket Day Birger et Mikkelsen, som byder på en virkelig imponerende hverdagskollektion med skandinavisk snit. Som diva må man ikke gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, hvilket du undgår med Day Birger et Mikkelsen. Brandet udstråler nemlig en tidløs elegance med en kombination af godt håndværk og fantastiske deltajer fra vintagestilen. Spændende og diva-agtigt, ikk?

Skil dig ud fra mængden

Som diva er du klart interesseret i at skille dig ud fra mængden, så fokus kun kommer på dig. Det er selvfølgelig ikke let i en tid, hvor alle ønsker at skille sig ud på hver sin måde. Det kræver derfor lidt ekstra – men, det kan du vel sagtens klare som en vaskeægte diva? Du vil derfor gøre noget godt for dit image ved at investere i Day Birger et Mikkelsen, da deres tilgang til modedesign er at blande forskellige elementer. Strorbyens kantede look blandes derfor blandt andet med eksotiske træk og feminin minimalisme. Lyder det ikke som nøgleord for dig?

Opgradering af garderoben

Hvis du vælger at udskifte dele af garderoben med Day Birger et Mikkelsen, vælger du samtidig også at opgradere din garderobe – en klar fordel! Mix’et af eksotisk mystk og skandinaviske linjer giver nemlig hvert et stykke tøj et harmonisk og velbalanceret udseende som gør, at alle vil vende sig om på gaden efter dig. Kollektionerne er timed tidsløe, hvorfor du sagtens kan bruge dem flere år frem i tiden.

Vil du gerne forkæle dig selv? Så tjek Day Birger kollektionen ud her og opgrader samtidig din garderobe!

Billede: Ice Max