Annette Heick arbejder sig ud af problemerne

Det er sjovt at leve på toppen af karrieren, især hvis man er diva, og alle i verden elsker at gøre dine omgivelser så behagelige som muligt. Men hvis der opstår problemet, så kan man risikere at falde meget dybt, og det har mange lært på den hårde måde. Annette Heick blev født ind i en kendisfamilie, da hun er den kendte datter af sanger-ægteparret Keld og Hilda Heick, der i mange år stod for det bedste indenfor danskpoppen. Keld Heick var altid repræsenteret med de mest spillede hits overalt i Danmark, og mange af disse sange blev reelt landeplager ved Melodi Grand Prix samt i radio og TV. Det har i mange år været en drøm at leve livet som Annette Heick, men hun har omsider taget springet ud af sine forældres skygge og skabt sit eget liv som journalist. Annette Heick giftede sig med manden Jesper Vollmer, og parret flyttede til Sverige sammen med deres små sønner. Men det sidste års tid har været meget hårdt for Annette Heick, da ulykken indtraf i familien som lyn fra en klar himmel.

Jesper brækkede nakken

Ulykken kom i form af, at Jesper på en ferie i Thailand i januar 2015 brækkede nakken. Ulykken opstod, idet Jesper sprang i havet, men umiddelbart efter blev han slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Kun takket være professionelle livreddere og hjælpsomme hotelgæster kunne Jesper hurtigt komme under intensiv behandling på hospitalet i en fart. Jesper blev snart overført til Danmark, men han er langt fra udskrevet, idet han stadig kan risikere at være lammet for resten af livet. Denne tragedie har ramt hårdt for både børnene og Annette Heick samt resten af familien. Det normale familieliv blev brat forvandlet efter denne ulykke, men hvordan tackler man dette problem bedst? Annette Heick arbejder sig ud af problemerne, og dette er meget prisværdigt. For tiden står Annette Heick på scenen i Aarhus, idet hun har en hovedrolle i forestillingen ”My fair lady”.

Familielivet i dag

De to drenge passer skolen i Sverige, mens Annette Heick går til prøver og spiller en kæmpe hovedrolle i teateropførelsen i Aarhus, mens hendes mand stadig ligger på Rigshospitalet i København med en brækket nakke og en uvis fremtid. Man må tænke positivt og optimistisk, da man ellers kunne lægge sig ned og tude, men den opførsel hjælper ikke på problemerne erkender Annette Heick, så hun fortsætter sin karriere trods offentlighedens skepsis mod denne plan. Annette Heick og Jesper Vollmer har trods alt kommet sammen i 17 år, så de er voksne mennesker, der fra starten af accepterede, at Annette Heick skulle være væk hjemmefra i tre måneder for at klare opgaven. I denne familie færdiggør man et projekt, når man har påbegyndt dette uanset prisen og omstændighederne. Man kan læse flere artikler om Annette Heick og tragedien med Jespers uheld i Thailand i Ugebladet Søndag, som gratis kan læses på nettet.

Skriv et svar