De bedste Diva film

Skal du holde en pigeaften med alle de bedste diva film? Her er en liste over de must see diva film:

1) Geek Charming. Handler om den ultimative diva, som gennemgår en udvikling fra diva til normal pige.

 2) Wild Child, som handler om en forkælet amerikansk teenager, som bliver sendt af sin far på kostskole i England

3)Clueless. En klassisk film fra 90’erne, som også handler om en ekstremt forkælet teenager, som har set sig for at hjælpe andre.

 4) Mean girls. En klassiker, som handler om Caddy, der hele livet er blevet undervist hjemme. Det er en udfordring for hende at tilpasse sig highscool og dens normer.

 5)I love you, Beth Cooper. Denne film handler om nørden Denis der til sin afskedstale indrømmer, at han er forelsket i den populære Beth Cooper.

 6) 10 things I hate about you. En anden klassiker fra 90’erne, der handler om den populære Bianca og hendes upopulære søster. En ny dreng ved navn Cameron beslutter forelsker sig straks i den smukke Bianca, problemet er dig, at begge piger ikk har lov til at date.

 7) Confessions of a shopahollic. Denne komedie handler om Becky der lider af at være afhængig af at shoppe uden at have råd til at være det. Da der er en ledig stilling hos den beræmte modemagasin Allette, vil hun gøre alt for at få sit drømme job.

 8)The devil wears Prada. Denne film handler om naiv ung kvinde, der kommer til New York, og får et job som asistent hos det sørste modemagasins redaktør, den ubarmhjertige Miranda Priestly  .

 9)In her shoes. De to søstre Maggie og Rose har ikke et godt forhold mellem hinanden. Kan deres forhold fikses?

 10) Bride wars. Handler om to bedste veninder, der har forstillet sig deres drømmebryllup siden de var helt små. Da de beggi bliver forlovet på samme tid, er det nu et spørgsmål om venskab eller det perfekte bryllup.

Filmene kan købes hos Coolshop eller CDON. Du finder rabatkoder du kan bruge på den her side. 

Billede: el javo2009