En rigtig Divas kæreste går i Streetwear

Smag og behag er selvfølgelig forskellig, men jeg sætter pris på at mine kærester klæder sig en smule råt i det. Jeg synes derfor det er fedt med streetwear look. Gerne over i det lidt cool skater agtige outfits.Nu er tiden jo ved at nærme sig til julegaver og det er den oplagte tid til at gennemtvinge en ny stil for din kæreste. Du skal simpelthen bare sørge for han får det tøj du gerne vil have ham til at gå i. Jeg anbefaler at du starter med at give ham en cool tanktop.

Leder du efter en cool tanktop eller t-shirt, som gerne må være streetwear-a-like, men kan du ikke finde den rette? Det skal du ikke være så ked af, for så kan jeg hjælpe dig videre i din søgen og frustration her på indlægget. For at nævne tanktops, er de efterhånden blevet enhver fyrs eje – men, der er forskel på brand og design i forhold til hvilken stil, der appelleres til. Derfor behøver du ikke føle dig mainstream ved at gå rundt i en tanktop, fordi din netop er karakteriseret ved streetwear.

Streetwear tanktop

Hvis du er vild med streetwear tanktops, men ikke lyster at ligne alle andre mainstream fyre, som blot går i dem, fordi alle andre gør, kan du stadig skille dig ud og vise, at du ikke gør det blot fordi du følger bølgen. Det hjælper brandet PellePelle dig nemlig med, da de har de fedeste streetwear tanktops! Deres produkt ”High for Miles” skiller sig meget ud og har også stærke karakteristiske træk, så man ikke er i tvivl om, at man har med streetwear at gøre. Deres motiver ligner ikke dem, som alle andre render rundt med, og derfor kan du følge dig fuldstændig komfortabel!

Køb på nettet

Hvis streetwear stilen er lige dig og du vil være sikker på at din kæreste tager den til sig, så bør du tage et kig forbi her, da du får et kæmpe udvalg af både streetwear og modetøj på en og samme tid. Du kan få alt lige fra t-shirts, caps, jeans, sneakers og cargopants, som passer lige ind i streetwear stilen. Du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten eller om tøjet alligevel ikke passer helt ind i din streetwear stil, da de råder over brands som Parajumpers, Panuu, Rocawear, Selected, Solid og mange flere fede street- og fashionbrands, som gør alt for at ramme netop din karakteristiske stil!