Bliv klar til sommerens fester

Er du stadig ikke helt klar med de nyeste trends og styles i garderoben? Mangler du lidt ideer til, hvordan garderobeskabet skal se ud til sommer? Så er du havnet på det rette indlæg, da du her kan få tips og ideer til nye styles med Saint Tropez, som i øjeblikket har en lækker kollektion ude. Du vil blive festernes smukkeste dronning i de nyeste styles fra Saint Tropez!

Smukke maxi kjoler

Saint Tropez har for nyligt sendt de smukkeste maxi kjoler på gaden i flotte, sarte farver – et perfekt tidspunkt de har valgt, i og med at sommeren er på vej, og studenterne springer ud. Til sådan en begivenhed (og selvfølgelig også til sommerens andre fester), er det oplagt at vælge en maxi kjole, da den er behagelig at have på – også selvom det er overskyet. Man kan sagtens have en denim trøje på eller en anden smart cardigan uden det ødelægger helhedsindtrykket og looket.

Accessories skal der til

Til sommerens fester kan man ikke gå ned på udstyr – slet ikke når det gælder accessories. Accessories er halvdelen af looket, og det må man på ingen måder gå ned på. Derfor vil jeg også anbefale dig (nu du er i gang med at shoppe), at shoppe amok af accessories hos Saint Tropez, da mange af deres smykker passer ufatteligt godt til en maxi kjole. Lange halskæder og store ringe er perfekte match! Og som en diva kan det ikke passe meget bedre, da bling bling meget gerne må være en stor del af looket – ellers er man ikke en rigtig diva! Hos Stylepit.dk, kan du se et stort udvalg af alt fra Saint Tropez. Ofte er der gode tilbud på mange fede mærker.

Billede: Idhren