Find den rette bikini til din krop

Som diva går det ikke, at man går på stranden med en bikini, som ikke har den rette pasform, eller som ikke hører med til de seneste tendenser. Derfor handler dette indlæg om, hvilken bikini du bør vælge i forhold til modens tendenser, og hvordan du finder den rette størrelse. En diva skal jo være den, som tager sig bedst ud på sommerens strandture!

Gode tips og fifs

Når du går ud og vælger din nye bikini er det vigtigt, at du vælger den i forhold til din kropsfigur. Der er ikke noget værre, end når man har valgt en bikini efter den tyndeste pige, og den så sidder ganske forfærdeligt på en selv. Så tjek din figur på nettet, så du nemmere kan finde en bikini.

Som diva vil du gerne følge modens tendenser. Derfor bør du denne sommer gå efter en bikini, hvis underdel har stropper over hofterne. Dette er særdeles trendy i øjeblikket! Dette gælder også overdelen, hvor der helst skal være så mange stropper som overhovedet muligt. Derfor er tippet at gå efter stropper, stropper og atter stropper!

Trendy bikini fra Missya

Et brand som er med på de nyeste trends og tendenser er Missya, som tilbyder mange smarte bikini’er i god kvalitet. Her kan du finde alle stilarter – og også de nyeste trends, som i dette tilfælde er stropper over hele linjen. Hvis du hælder til bestemte farver og mønstre er dette heller ikke noget problem hos Missya! Du har nok ikke hørt om det unikke brand før, men det er faktisk at finde på Stylepit, hvor du kan få et bikinisæt og meget mere til fordelagtige priser! Det skader ikke at prøve et nyt brands, da det udvider horisonten – som en diva skal man altid gå forrest med de nyeste trends.

Billede: Don Johnson 395