Fyld skabet med efterårsmode

Netop nu bugner butikkerne af de nyeste efterårsstyles. Lækre smalle jeans, faconsyede skjorter, t-shirts i spraglede farver og med markante prints og store, bløde cardigans til de kolde dage. Den mørke tid bliver knap så mørk, hvis du shopper lidt af de nyeste tendenser. Invester i en god efterårsgarderobe og matchende sko. Lad dig inspirere her.

Klæd dig efter vejret

Ingen gider at gå og fryse. Efteråret og vinteren spås til at blive kold, våd og blæsende. Køb rigeligt med striktrøjer og tykke cardigans. Lag på lag kan være en god idé, så du kan smide den yderste trøje eller tage cardiganen af, når du ankommer til arbejdspladsen eller hjemme i de varme stuer. Ponchoer er stadigvæk et hit og kan snildt bruges under jakken på de kolde dage. Vælg t-shirts og bluser med lækre blomster- eller dyreprints i skrappe farver og læg en dæmper på looket med en trøje i en mørk nuance.

For er et uundgåeligt hit, hvilket er heldigt med den vinter, vi går i møde. Der skal være for i vinterstøvlerne, og jakkerne skal helst være de tykke dunjakker med lidt længde og talje.

Shop den nyeste mode til de bedste priser med en Peterhahn rabatkode.

Sko til enhver lejlighed

Det kan være en smule svært at beslutte, hvilke sko du skal iføre dig i løbet af efteråret og vinteren. Umiddelbart kan det virke fristende med de store og varme vinterstøvler, men det er ikke sikkert, at de lige går til dit stilede outfit. Vælg lidt forskellige sko til forskellige anledninger og hav gerne skiftesko med i bilen, hvis du pludselig skal ud, og det står ned i stænger.

  • Støvletter er fine at bruge på arbejdet eller til festlige begivenheder. Der er mere varme i end i et par stiletter, men det ser godt ud og kan sagtens bruges til kjoler og nederdele. Især hvis du vælger et par tykke strømpebukser.
  • Sneakers bruges til de afslappede outfit, hvis du har fri, skal gå tur eller et smut ud at handle, og det er i overkanten med de store vinterstøvler.
  • Vinterstøvler kommer du ikke udenom. Vinteren starter formentlig tidligt og varer længe. Invester i et par lækre vinterstøvler. Tendenserne er længde og snører, og så skal der helst være et solidt lag for, der gerne må kunne ses i toppen af skaftet.

Mangler du sko, finder du et kæmpe udvalg til rigtig gode priser med denne Spartoo rabatkode.

Skriv et svar