Få en online lægekonsultation med mobiltelefonen

En stor del af os tager hen til den lokale læge for at få råd og vejledning om både små og store problemer lige fra hududslet, hoste, smerter, ømhed, hovedpine og generel utilpashed, og nogle gange er der tale om noget alvorligt med medicin og et behandlingsforløb, mens der andre gange er tale om bagateller, der går over af sig selv.

Hvis der fandtes en metode til at afgøre disse problemer hurtigere og nemmere men stadig af kompetente læger, så vil det gavne samfundet meget i form af besparelse af unødvendig transport, ventetid i lægeklinikken samt lægens kostbare tid.

Ny teknik gør det nu muligt at foretage en online lægekonsultation på hjemmesiden elaegen.dk, hvor der også kan downloades en app til din smartphone, således man altid kan have kontakt med en online læge, uanset hvor man befinder sig. Prisen for en online lægekonsultation ligger ofte i området 350-1.200 kr. afhængigt af problemet.

Fordele og ulemper ved at have en online læge

Umiddelbart er der ikke mange ulemper ved at have adgang til en online lægekonsultation bortset fra prisen, det skulle da lige være, at lægen ikke kan mærke din krop med hænderne, hvilket lægen alligevel ikke gør så tit. Hvis man har mistanke om en knude i brystet, så bør man nok besøge sin læge fysisk, så lægen kan mærke og måske scanne dit bryst for en ondartet knude.

Men der er til gengæld masser af fordele ved at have adgang til en online læge på nettet, idet man slipper for ventetid og kan få en læges vurdering på få minutter. Lægen kan både skrive en recept på medicin og endda henvise til en online speciallæge, hvor mange ugers ventetid nu kan bringes ned til kun 2-3 dage.

Man sparer masser af værdifuld tid ved at have en online lægekonsultation, således man både kan passe sit job, og man sparer også transport samt køen i venteværelset.

Sådan foregår en online lægekonsultation

Man skal blot have adgang til en smarttelefon, tablet eller en computer med internet, da man så kan starte en videokonsultation med lægen, der sidder klar. Med indbygget mikrofon og kamera kan lægen lytte til din krop, vejrtrækning samt se eventuelle symptomer på din krop, således lægen nemt kan diagnosticere problemet og give råd om en kompetent behandlingsform.

Man kan endda downloade app direkte fra hjemmesiden, således man altid har adgang til en læge, uanset hvor man befinder sig. Dette kan give en tryghed og selvtillid i hverdagen, hvilket er godt for sundhedstilstanden og humøret og fører til et sundere liv.

Skriv et svar