Sådan bruger du crop toppen!

Sommeren er på vej tilbage, og ligeså er crop toppen! Crop toppen kan for mange være lidt skræmmende og udfordrende at skulle kaste sig ud i, MEN! At bruge en crop top er ikke nødvendigvis en bralette og et par stramme, lavtaljede jeans. Alt efter temperament og forgodtbefindende kan crop toppen styles så hele maveskindet eller slet intet luftes. Hos modeportalen Nelly.com er der lige nu masser af crop tops at finde i alle stilarter, som kan tilpasses alle kropstyper. Hvis du er fan af trenden, men ikke så meget fan af at vise hud, så læs med her. Her er fem bud på styling af crop toppen til dig, der er lidt for blufærdig til at smække alle herlighederne på bordet.

 

  1. Layer it up!

Hvis du har forelsket dig i crop toppen, men ikke er glad for at vise din mave frem, er lag på lag tendensen en glimrende måde at inkorporere crop toppen i hverdagen uden at vise hud. Brug crop toppen som en sweater over en hvid skjorte, eller over en bodyconkjole. På den måde får du looket uden at overskride dine egne grænser – og det er et superfint hverdagslook.

 

  1. Go high waisted

Crop tops kommer i mange længder. Med et par superhøjtaljede bukser eller en højtaljet nederdel, kan du selv styre, hvor meget – hvis noget – hud, du har lyst til at vise. Hvis du er frisk og modig, kan du gå efter en helt kort version af crop toppen. Hvis ikke, kan du kaste dig over en lidt længere version, så man kun kan skimte lidt maveskind, når du strækker armene over hovedet.

 

  1. Dæk arme og skuldre

For et lidt mere moderat look, kan du altid vælge en top med lange ærmer eller høj hals. Dette skaber også en god balance til den korte top, og giver en følelse af, at du viser mindre hud.

 

  1. Loosen up

Crop toplooket behøver ikke være skintight. Style din crop top med et par flare bukser eller lad også toppen være løs. På denne måde behøver du ikke vise både hud og former, hvis du ikke er tilpas med det. En løs silhuet kan gøre looket lidt mindre skræmmende og få det til at fremstå mindre bart.

 

  1. Test trenden

Hvis du endnu ikke føler dig helt klar til at springe ud i crop toppens verden, men alligevel gerne vil teste trenden er der også råd at hente! Skab et fint look ved at binde en maveknude på en bluse eller skjorte fra garderoben. På denne måde kan du finde ud af, om crop toppen er noget for dig, og du kan selvfølgelig helt selv styre, hvor meget hud der skal vises frem.

 

Find crop tops her

Hos Nelly.com kan du finde et hav af crop tops, der passer til de forskellige tips ovenfor og i prisklasser, hvor alle kan være med. Hvis du ikke er helt sikker på, at crop toppen er noget for dig, finder du her masser af billige bud på stylen, der stadig er rigtig fine. Find modet og sommerfeelingen frem, og hop ind på Nelly.com og tjek udvalget ud – du kan finde lige netop den crop top, du føler dig allerbedst tilpas ved! Og nu du alligevel browser rundt i shoppen, skal du da ikke snyde dig selv for gode besparelser, som du kan finde med Nelly rabatkoderne her.

Skriv et svar