Kontakt din parykmager og få en perfekt frisure

Alle mennesker taber hår, og det største problem i den anledning er, når håret ikke vokser ud igen, da mange derved bliver tyndhårede eller helt skaldede. Både mænd og kvinder er forfængelige med deres hår, der jo udgør en vigtig del af udseendet, og det er ikke udbredt blandt kvinder at være skaldede eller med en barberet hovedbund. Hvis man af forskellige årsager ikke kan have en kraftig hårvækst, der dækker hele hovedet, så kan man heldigvis få hjælp hos en specialist såsom en lokal parykmager. Ved at anskaffe sig en smart toupé eller paryk, så kan man nu lettere være en del af det sociale liv både blandt familie og venner, på jobbet eller i skolen. Et flot hår kan skabe mange moderne frisurer, og dette er jo især vitalt for kvinder.

Typer af parykker

De fleste storbyer har en lokal specialforretning, hvor en parykmager individuelt kan tale med hver enkelt kunde om, hvilken type paryk der bedst passer til det aktuelle formål. Smag og behag er heldigvis forskellige blandt folk, men hovedparten er trods alt en del forfængelige med deres hårvækst og frisure, og skulle man eksempelvis i en tidlig alder få varige hårtab eller komme ud for en strålebehandling med hårtab som følge, så kan man heldigvis nu få hjælp i form af en tilpasset paryk, der netop passer i form, størrelse og stil til dig.

Først og fremmest skal man vælge mellem en paryk af ægte hår eller af syntetiske fibre, idet begge dele har fordele og ulemper, men generelt bør man vælge en paryk af syntetiske fibre, hvis man højst skal bruge parykken i under et år, mens man ved flere års brug bør vælge en paryk af ægte hår, da denne type har en længere holdbarhed en de syntetiske fibre. Med ægte hår kan man også nemmere sætte sin frisure og ændre den efter den aktuelle modetrend, mens en paryk med syntetisk hår er sværere at give et nyt udseende og stil. Til gengæld er parykker med syntetiske fibre lettere og køligere end parykker af ægte hår.

Find en parykmager i København

Der findes kun få specialforretninger i Danmark med parykker og toupéer, men i København findes en anerkendt parykmager med egen hjemmeside ved navn Frida Davidsen, og forretningen har mange års erfaring med hår behandlings produkter og tilbehør, så her finder man muligvis Danmarks største og mest velassorterede udvalg af parykker og toupéer.

Man er altid velkommen til at kigge forbi butikken i Nørre Farimagsgade og få råd og vejledning ganske gratis, men man bør bestille en tid, hvis man gerne vil anskaffe sig en paryk, idet der skal tages individuelle mål. Ved at købe en smart paryk kan man nu nemt skifte til feststil, især hvis man ikke er stolt af sin egen naturlige hårvækst, og på den måde kan man skabe sig et unikt look, der ikke før var muligt.

Skriv et svar