Neglene er prikken over i’et for den ægte diva

Det er ikke altid helt let at følge med indenfor modeverden, hvis man vil anerkendes som en sand diva. Det er nemlig ikke nok at have besidde det perfekte outfit. Det fuldendte look skal nemlig ses som en helhed af ens outfit, styling og personlig pleje. Så hvis du troede det var nok at hoppe i et moderigtigt outfit og sætte håret, så kan du godt tro om igen – det fuldente look skal findes i detaljen. Det er næsten et fuldtidsjob, hvis man skal følge alle de mange modetips for at bestå som en sand diva, men et let sted at starte er med neglene – det er forholdsvis simpelt og ukompliceret.

Den komplette farveskala

Moden skifter som vinden blæser, hvorfor det kan være en god idé at investere i flere farver eller udvide sit personlige sortiment efterhånden som der kommer nye farvetrends. Hvis du vil fuldende dit ryg som diva, er Essie helt sikkert et godt bud på et neglelak brand, der kan hjælpe dig med at sætte kulør på hverdagen.

Essie forhandler et have af farvenuancer og tager udgangspunkt i farvetendenserne indenfor modeverdenen, hvorfor du med en af de lækre Essie lakker er sikret prikken over i’et til det perfekte look. Essie har nemlig et bredt sortiment af neglelakker, der spænder lige fra lyse til mørke toner og desuden hele tiden holder sig ajour med resten af modeuniverset.

Hos Essie finder du i øvrigt produkter som base coat og top coat, der vil få neglelakken til at holde endnu længere, så du ikke behøves lægge ny neglelak i tide og utide. Du kan også få deres QuickE Drying Drops, der vil få lakken til at tørre på et split sekund, hvilket er guld værd i travle hverdagssituationer, hvor man er nødsaget til at lægge lakken i sidste øjeblik – man har vel travlt som en ægte diva?

Shellac er det nyeste indenfor neglemoden

Shellac er en langtidsholdbar neglelak, som man efterhånden kan få lavet hos de fleste neglesaloner. Lakken holder i op til tre uger, hvilket er enormt lækkert, da man dermed kan have flotte negle i lang tid uden at skulle bruge en masse tid og energi på det – en ideel løsning for divaen.

Skriv et svar